Opvouwbaar kartonnen kinder speelgoed uit Israel

 

Geen high tech, of computer linked kinder speelgoed, nee opvouwbaar kartonnen kinder speelgoed, dat is het in Tel Aviv gevestigde Popintoys met veel succes op de markt heeft gebracht.

De opvouwbare “in-huis” speeltuin die grote speelstructuren laat verschijnen voor speeltijd en gemakkelijk opgeborgen kan worden wanneer niet in gebruik is een voorbeeld van hoe kinderen genieten van dit opvouwbare kartonnen speelgoed. Verder produceert men een fantasiespeelkeuken, een activiteitentafel, een speelhuisje (inclusief een glijbaan!) en een ‘eerste stap’-auto. Popintoys opgericht in 2016, maakte de binnenspeeltuin, gemaakt van gerecyclede materialen, in eerste instantie  beschikbaar voor aankoop via een lokale Israëlische crowdfunding-site voor ondernemers en verkocht in korte tijd 500 exemplaren.

U kunt het speelgoed via de website van Popin bestellen