Deze Israeli’s zijn bij de Bahrein workshop aanwezig

De volgende Israeli’s zullen bij de Bahrein workshop aanwezig zijn. De Bahrein workshop is een conferentie bedoeld om de Palestijnse economie te versterken als opmars voor een vredesverdrag tussen Israel en de Palestijnen.

Marius Nacht, mede oprichter van Israels grootste cyber security bedrijf CheckPoint. Nacht’s aMoon is een durfkapitaalfonds voorelife sciences dat investeert in innovatieve gezondheidstechnologieën. Nacht heeft ook een noprofitorganisatie opgericht, het 8400 Health Network, om de slimste koppen bij elkaar te brengen op het gebied van  gezondheid en technologie om Israël te helpen een life science powerhouse te worden. De miljardair-ondernemer is ook bezig met het opzetten van een digitale bank in Israël.

Netta Korin, de eigenaar van Bakery 29, een netwerk van bakkerij- en coffeeshops in Israël.

Prof. Yitshak Kreiss, de directeur-generaal van het Sheba Medical Center sinds 2016. Kreiss is een expert in de interne geneeskunde en een voormalig IDF-chief medical officer. Sheba werkt al nauw samen met het Palestijnse Ministerie van Volksgezondheid en behandelt jaarlijks bijna 1500 mannen, vrouwen en kinderen uit Gaza en de Westelijke Jordaanoever. Sheba werd gerangschikt door Newsweek in maart als een van ‘s werelds top 10 ziekenhuizen en een ‘leider in medische wetenschap en biotechnologische innovatie, zowel in het Midden-Oosten als wereldwijd’.

Yoav Mordechai, een voormalig hoofd van de coördinator van regeringsactiviteiten in de Palestijnse gebieden (Cogat), onderdeel van het ministerie van Defensie.

Tevens zullen een aantal niet genoemde zakenmensen uit Israel de conferentie in Bahrein bijwonen.

Advertentie (4)