Het jaarlijkse Festival of Light in Jeruzalem komt er weer aan

Voor van de elfde keer wordt van 26 juni tot 4 juli het Festival of Light gehouden. Iedere keer weer een lust voor het oog maar vooral ook verbazing.

Het festival wordt zoals altijd gehouden in en rond de Oude Stad van Jeruzalem,  Je kan dwalen door de verlichte nauwe straatjes die door de speciale licht opstellingen wel een heel betoverende sfeer krijgen. Of kijk naar de oude gebouwen die door video projectie ineens een totaal andere uitstraling krijgen. Of kijk gewoon naar de spectaculaire kunst opstellingen.

Er zijn drie verlichte routes uitgezet – rood, groen en blauw – waar de video mapping een enorme indruk op u zult maken en die u langs enorme installaties met artistieke verlichting,  muzikanten en acteurs leidt , in een ervaring van uniek en magisch licht.

Deze video uit 2018 geeft een idee van wat u kunt verwachten.

 

 

 

 

Advertentie (4)