Israelische scheidsrechter geeft stervoetballer Kaka gele kaart……en maakt selfie met hem

Screenshot Twitter

Een Israëlische scheidsrechter strafte de inmiddels gepensioneerde Braziliaanse ster voetballer Kaka tijdens een vriendschappelijke wedstrijd in Israël dinsdag, om geen andere reden dan om een ​​selfie met hem te nemen.

In Haifa werd de Shalom Game gespeeld tussen voormalige spelers uit Brazilië en Israël. De wedstrijd, die Brazilië met 4-2 won en waar ongeveer 28.000 fans op afkwamen, was gericht op het bevorderen van coëxistentie.

Tijdens de tweede helft van de wedstrijd dribbelde de Braziliaanse voormalige aanvallende middenvelder Ricardo Izecson dos Santos Leite, bekend als Kaka, over het veld toen scheidsrechter Lilach Auslin op de fluit blies en hem een gele kaart presenteerde.

Terwijl Kaka en andere spelers verrast opkeken en zich afvroegen wat hij dan wel had misdaan, pakte scheidsrechter Auslin haar telefoon om een foto te maken met de voormalige Real Madrid- en AC Milan-ster, die toen moest lachen en de scheidsrechter een schouderklopje gaf.

Tien de Braziliaanse spelers beseften wat er was gebeurd, kwamen een aantal Braziliaanse spelers lachend naar Auslin toe om haar hand te schudden.

In gesprek met verslaggevers was Kaka positief over het doel van de wedstrijd van dinsdag.

“Het doel is om de waarden van voetbal te verspreiden. We weten dat het volkeren kan verenigen en zelfs conflictsituaties kan neutraliseren, ‘zei Kaka.

Onder de andere 13 Braziliaanse legendes op het veld waren Ronaldinho, Bebeto, Roberto Carlos, Rivaldo, Cafu, Emerson en Cesar Sampaio, die allemaal wereldbeker-titels en andere onderscheidingen hebben gewonnen. Israëlische sterren omvatten legendes zoals Arik Benado en Yaniv Katan.

“Het samenbrengen van dergelijke invloedrijke spelers uit het verleden en heden bewijst dat Israël deel uitmaakt van de wereldkaart,” vertelde de in Brazilië geboren Mauro Rozenszajn, CEO van het Israëlische bedrijf MTR7 dat het evenement organiseerde, aan het Jewish Telegraphic Agency.

Een foto met de Haifa-skyline die maandag gepost door Ronaldinho, misschien wel de grootste Braziliaanse ster van de wedstrijd, kreeg honderdduizenden likes van zijn bijna 70 miljoen volgers op Twitter en Instagram.

Advertentie (4)