Fatah: ‘Het is een Palestijnse waarde om joodse mannen op weg naar synagoge te vermoorden’

“The greater goal cannot be accomplished in one go…. If Israel withdraws from Jerusalem, evacuates the 650,000 settlers, and dismantles the wall – what will become of Israel? It will come to an end.”, Abbas Zaki (bron)

Abbas Zaki - Palestijnen

Fatah-leider Abbas Zaki heeft het officieel gemaakt dat voor Fatah is toegestaan om een joodse man onderweg naar de synagoge te vermoorden. Het hangt er wel vanaf wie je vermoordt, zegt Zaki. “Een man vermoorden voor de ogen van zijn vrouw en 2-jarige zoon, en hen niet doden, toont Palestijnse waarden”, aldus Zaki.

Zaki loog echter, zegt Palestinian Media Watch (PMW), want hij beweerde dat de terrorist de vrouw en de 2-jarige zoon had gespaard na het vermoorden van de vader. De werkelijkheid is dat de terrorist in kwestie alle drie heeft geprobeerd te doden, maar zijn vrouw en zoon overleefden de door hem toegebrachte steekwonden. De feiten spreken voor zich.

Twee Israëli’s, rabbijn Nehemiah Lavi en Aharon Bennett, werden in oktober 2015 doodgestoken door de 19-jarige Palestijnse terrorist, Muhannad Halabi. De terrorist viel de familie Bennett aan, terwijl ze opweg waren om te bidden bij de Klaagmuur. Halabi vermoordde de vader en een andere man, terwijl Bennett’s vrouw, Adele en hun 2-jarige zoon ernstige steekwonden opliepen.

In de ogen van de hoge Fatah-functionaris Abbas Zaki van de Palestijnse Autoriteit (PA), volgde moordenaar Muhannad Halabi de ‘Palestijnse waarden’, toen hij alleen de vader doodde en de moeder en de zoon ‘spaarde’. De claim van Zaki is echter onjuist en wel hierom:

  1. De PA-ideologie beperkt haar steun voor moord niet tot Israëlische / Joodse mannen, maar ondersteunt ook de moord op vrouwen en kinderen.
  2. Moordenaar Halabi probeerde de moeder en de zoon te vermoorden, maar zij overleefden op wonderbaarlijke wijze de steekwonden.

Hoewel het beleid van de PA om de moord op joodse mannen, vrouwen en kinderen te promoten en te belonen duizenden keren is gedocumenteerd door bijvoorbeeld Palestinian Media Watch (PMW), is het ongebruikelijk voor een Palestijnse leider om voor de camera’s toe te geven dat het vermoorden van een rabbijn een ‘Palestijnse waarde’ is, omdat de moordenaar zijn vrouw en kind niet zou hebben willen vermoord. ‘We doden mensen zoals wij willen. Er zijn waarden, gewoonten.’

Zaki beweert dat de PA-waarden alleen het vermoorden van mannen ondersteunen, maar niet de moord op vrouwen en kinderen. Dit is ook nog eens een leugen. De PA beloont en eert alle Palestijnse terroristen. De PA betaalt hoge maandelijkse salarissen aan alle terroristische gevangenen, inclusief moordenaars van vrouwen en kinderen. De Awad-neven en nichten vermoordden Ruth en Ehud Fogel en hun 3 kinderen; Yoav (11), Elad (4) en Hadas (3 maanden). Deze terroristen hebben tot nu toe 156.337 dollar ontvangen als gevolg van PA-salarissen die Palestijnen betalen aan terroristen zodra ze in een Israëlische gevangenis terechtkomen.

Door Palestijnse terroristen vermoorde familie Fogel. Foto PMW

De officiële PA-TV van Palestijnse leider Abbas, bevestigde de steun van de PA voor deze kindermoordenaars en koos ervoor om de moeder en tante van deze moordenaars te interviewen. Een van de kindermoordenaars werd verheerlijkt als ‘de held, de legende.’ [Officiële PA-TV 19 januari 2012]

Dalal Mughrabi leidde de moord op 37 Israëli’s, waaronder 12 kinderen, sommige van 2, 3, 5 en 6 jaar oud. De Palestijnse Autoriteit heeft 6 scholen, tal van sportevenementen en culturele centra voor kinderen vernoemd naar deze terroristen.

De families van alle Palestijnse zelfmoordterroristen – die honderden vrouwen en kinderen hebben vermoord – ontvangen allemaal hoge maandelijkse PA-vergoedingen voor de rest van hun leven, omdat hun familieleden werden gedood of ‘stierven als martelaren’, tijdens het vermoorden van Joden.

“Those Israelis have no religion and no principles. They are nothing but advanced tools for evil. They talk about the Holocaust and so on. So why are they doing this to us? Therefore, in my view, Allah will gather them so that we can kill them”, Abbas Zaki (bron)

Conclusie: de Palestijnse Autoriteit promoot actief het vermoorden van joodse inwoners en maakt daarbij geen onderscheidt tussen geslacht en leeftijd. Het wordt tijd dat de Nederlandse regering besluit om nooit meer financieringen te geven aan Fatah en aan haar gelieerde organisaties, want hoewel de regering vanwege dit PA-beleid de financiering zegt stop te zetten, zijn wij geenszins overtuigd dat dit beleid vroeg of laat door de verantwoordelijke minister wordt teruggedraaid.

Video: Palestijnse leider Abbas verdedigt salaris aan terroristen:

Advertentie (4)