Israel publiceert interactieve lijst waar coronavirus in Israel is met alle details

Screenshot van de kaart

Het Israëlische ministerie van Volksgezondheid publiceerde zondag een kaart op hun website waarop te zien is waar mensen aan het coronavirus zijn blootgesteld met alle details zoals vluchtnummers waarop besmette passagiers hebben gereisd.

De kaart toont verder de plaatsen waar blootstellingen werden geregistreerd, samen met informatie over de bron, wanneer de besmette persoon op de gemarkeerde locatie was, welke vlucht ze hadden gehad, wanneer die vlucht landde en uit welk land ze in Israël waren aangekomen.

De huidige gevallen van blootstelling aan het virus die op de kaart worden vermeld, bevinden zich in Noord- en Midden-Israël.

KLIK hier op de link

Ambtenaren van het ministerie van Volksgezondheid en Israëlische politici hebben gewaarschuwd voor nep nieuws en hebben burgers geadviseerd alleen naar updates van het ministerie van volksgezondheid te luisteren.

Advertentie (4)