Auto met Hezbollah strijders beschoten aan de grens van Libanon en Syrië

Foto Twiter

Volgens berichten in de Arabische sociale media zou de auto met daarin Hezbollah strijders vanuit de lucht door Israël zijn beschoten.

De Israëlische nieuwszender Channel 13 meldt dat er volgens verschillende bronnen geen slachtoffers zijn gevallen. Volgens de berichten zouden de inzittenden van de auto een Hezbollah commandant en een aantal strijders zijn geweest. De auto vervoerde wapens en maakte deel uit van een konvooi dat aan de Syrische kant van de grens reed.

Volgens het Russische persbureau RT werd er eerst een raket afgevuurd in de richting van het voertuig, waardoor mensen uit het voertuig konden vluchten – en vervolgens een tweede raket, die het voertuig trof.

Afbeeldingen op sociale media laten een verwoest voertuig zien.

Hezbollah en de Israëlische strijdkrachten onthouden zich van commentaar.

Vorige week werd Muhammad Ali Unis, een hoge commandant van Hezbollah, in Zuid-Libanon geëlimineerd door een sluipschutter. Volgens Fars Nieuws was Al Unis een leidinggevende van Hezbollah die toezicht hield op spionage operaties.

Advertentie (4)