Hotels in de Emiraten bieden koosjere maaltijden aan

Hilton Dubai/ Foto Hilton

Aangezien er binnenkort een grote bezoekersstroom wordt verwacht van Joodse gasten, zijn de hotels in de Verenigde Arabische Emiraten zich aan het voorbereiden voor om koosjere maaltijden te leveren.

Volgens de krant The Khaleej Times zal de Habtoor Hospitality groep, naar verluidt het eerste hotelbedrijf zijn dat koosjere gerechten gaat aanbieden als onderdeel van zijn culinaire portfolio.

De groep is een partnerschap aangegaan met Ellis Kosher Kitchen uit Dubai, om Joodse gasten te kunnen voorzien van maaltijden die voldoen aan de strikte voedingsnormen van de traditionele Joodse wetgeving.

Elli Kriel. Screenshot

Ellis Kosher Kitchen van Elli Kriel, gaat ervoor zorgen dat alle maaltijden worden bereid in overeenstemming met de OU Kosher-certificering (Orthodox United), bekend als de meest vertrouwde vorm van koosjere certificering als het gaat om het wereldwijd verwerken van koosjere maaltijden.

Hotels die de koosjere gerechten gaan aanbieden zijn onder meer Hilton Dubai, V Hotel, Habtoor Palace Dubai, LXR Hotel and Resorts, Habtoor Grand Resort, Autograph Collection LLC, Metropolitan Hotel en Habtoor Polo Resort.

Met dit partnerschap kunnen de hotels van de groep koosjere catering introduceren voor individuele zakenreizigers, zakelijke evenementen en zelfs bruiloften.

Gasten met koosjere maaltijdvoorkeuren kunnen kiezen uit een assortiment van op maat gemaakte menu’s, die worden verpakt en verzegeld met een OU-gecertificeerde stempel, waardoor gasten verzekerd zijn van een koosjere culinaire ervaring.

“Al Habtoor City, Hotel Collection, samen met haar zusterbedrijven in de VAE, kijken ernaar uit om met Ellie en haar team samen te werken om ervoor te zorgen dat elk gastenbezoek een gedenkwaardige en plezierige culinaire reis wordt”, aldus het bedrijf.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)