Moeder van Palestijnse terrorist: “Je bent grootgebracht met de melk van het heldendom”

Screenshot YouTube

Tijdens een interview op de officiële tv van de Palestijnse Autoriteit (PA) uitte de moeder van de gevangengenomen terrorist Sa’id Musa Shtayyeh (leverde wapens aan terroristen die daarmee twee Israëli’s hebben vermoord) haar trots op haar zoon en verklaarde dat hij, en anderen gelijkgestemden, waren grootgebracht met “de melk van het heldendom.”

Moeder van gevangene Sa’id Shtayyeh: “Ik ben de moeder van gevangene Sa’id Shtayyeh (dwz terrorist, betrokken bij moord op 2 Israëlis), die veroordeeld werd tot 2 levenslange gevangenisstraffen en 15 jaar … Ik zeg hem gewoon: verzorgde u allen met de melk van heldendom, trots en opoffering. Jullie zijn helden, wees trots! “ [Officiële PA-tv, Giants of Endurance , 15 oktober 2020]

Dergelijke verklaringen van Palestijnse ouders van terroristen – of ze nu gevangen zitten of zogenaamde “martelaren” zijn, zijn niet ongebruikelijk. Palestinian Media Watch heeft talloze verklaringen gedocumenteerd van trotse ouders die zeggen dat hun terroristische zonen en dochters hen ‘eerden’ met hun daden.

Niet alleen de ouders zijn tevreden met de terreur van hun kinderen, zo ook de PA, die haar waardering toont door gevangengenomen terroristen en moordenaars te belonen met een maandelijks salaris. Terrorist Shtayyeh heeft sinds zijn arrestatie in augustus 2002 820.600 shekels (€ 206.928,96) als beloning van de PA ontvangen.

Sa’id Musa Shtayyeh is de Palestijnse terrorist en Fatah-lid die de wapens leverde aan de terroristen die Mordechai en Shlomo Odesser op 30 juli 2002 op de Westelijke Jordaanoever vermoordden. Shtayyeh zit 2 levenslange gevangenisstraffen en nog eens 17 jaar uit.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)