Opperrabbijn tegen regering Zuid-Afrika: “Jullie zijn nuttige idioten van Iran”

In een allesomvattende toespraak confronteert de Zuid-Afrikaanse Opperrabbijn Goldstein waar het conflict tussen Israël en Hamas werkelijk om draait – de plannen van Iran om Israël te vernietigen en wereldwijd de jihad te verspreiden.

Hij wijst aan hoe de Zuid-Afrikaanse regering en degenen die in ‘s werelds hoofdsteden tegen Israël marcheren, de “nuttige idioten” van Iran zijn. Hij behandelt meerdere kwesties, variërend van jihadistisch terrorisme in Afrika tot het verraad van bijbelse en fundamentele morele waarden door het ANC.

Opperrabbijn Goldstein legt ook uit hoe de ongegronde beschuldigingen van kolonialisme, apartheid en genocide tegen de Joodse staat de laatste toevoegingen zijn aan een lange reeks duistere, antisemitische samenzweringstheorieën, een 21e-eeuwse versie van de bloedsprookje en de “Protocollen van Zion”.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)