Twee Israëlische agenten gedood door terroristische aanval in Jeruzalem

Breaking NieuwsTwee Israëlische agenten zijn vandaag omgekomen nadat ze zijn beschoten door drie terroristen, vlakbij de Tempelberg in het oude stad van Jeruzalem. De daders zijn gedood door veiligheidsdiensten.
De Israëlische politie maakte eerder al bekend dat er drie Israëli’s gewond zijn geraakt, van wie er twee ernstig aan toe waren. Zij zijn inmiddels in het ziekenhuis aan hun verwondingen overleden. De daders zijn afkomstig uit de Israëlische stad Umm al-Fahm, een stad waar hoofdzakelijk Arabische Israëliërs wonen.
Nu.nl opende vanochtend het nieuws onder de misleidende kop “Israëlische politie doodt drie aanvallers bij Tempelberg Jeruzalem“. Inmiddels heeft de nieuwssite de kop van het artikel aangepast naar “Twee Israëlische agenten gedood door aanval bij Tempelberg Jeruzalem”.
Knuffelterrorist Abou Jahah heeft inmiddels op Twitter opgeroepen tot geweld. Hij prijst de terroristen.

Reacties