Abou Jahjah roept vandaag op Twitter op tot geweld

abou-jaja-terroristAbou Jahjah roept vandaag op Twitter op tot geweld. De Arabische terroristen die vandaag 2 Druzische politieagenten doodschoten, en daar staan om ieders veiligheid te garanderen, noemt Abou Jahjah ‘resistance heroes’.

Volgens hem is de Tempelberg – die onder Jordanese controle staat – bezet gebied. Maar dan: zijn hashtags zeggen: ‘free palestine, by any means necessary’, dat schreef hij een week eerder ook al. ‘Free’ wordt hier gebruikt als gebiedende wijs. By any means betekent dus ook door willekeurig mensen neer te schieten die in hun ogen kan worden gezien als medeplichtig aan de ‘overheerser’. Daar valt in hun eigen verdorven wereldje in feite iedereen onder die zij een ‘zionist’ noemen.

Volgens mij is dit zowel verheerlijken van als aanzetten tot geweld, mogelijk genoeg voor aangifte. [Joods.nl Facebook]