CIDI-debat over het Nederlandse Midden-Oostenbeleid

In het kader van de landelijke verkiezingen organiseert CIDI op maandagavond 13 januari in Amsterdam een debat met de buitenlandwoordvoerders van de Tweede Kamers over het Palestijns-Israëlisch conflict en het Nederlandse Midden-Oosten beleid.

Forumdeelnemers zijn: Camiel Eurlings (CDA), Geert Wilders (VVD), Olaf Stuger (LPF), Bert Koenders (PvdA), Farah Karimi (GroenLinks), Boris Dittrich (D66), Tineke Huizinga-Heringa (ChristenUnie), Kees van der Staaij (SGP). Voorzitter is Ronny Naftaniel, directeur CIDI.

De deelnemers zullen voorafgaand aan het debat hun visie over het Nederlandse Midden-Oostenbeleid geven. Daarna is er discussie met de aanwezigen. Aan de CIDI-achterban is de mogelijkheid gegeven van tevoren per email hun vragen in te sturen. De verkiezingsbijeenkomst zal plaatsvinden bij de Liberaal Joodse Gemeente,

Jac. Soetendorpstraat 8 te Amsterdam.

Aanvangstijd: 20.00u

Toegang: € 3,-

Informatie over de verkiezingsbijeenkomst is na te lezen op de website van het CIDI.