Leer Ovadia uit Tel Aviv kennen…

Ovadia uit Tel Aviv
Foto: Humans of Tel Aviv

“Mijn moeder is Joods en mijn vader is Moslim dus volgens beide geloven behoor ik tot beide religies tegerlijkertijd. Het is geen gemakkelijke rit, maar dat is het leven en ik ben trots op mijn afkomst. Op mijn shirt kan je mijn antwoord lezen op diegene die kritiek heeft op mijn afkomst.”

Op zijn shirt staat geschreven “Fuck de wereld”, in een combinatie van een Hebreeuws en een Arabisch woord. Het Hebreeuwse woord “haolam” betekent “de wereld” en het Arabische woord “il’al”, wat in de Hebreeuwse straattaal is over genomen, met als betekenis “fuck it”.

Foto is afkomstig van de Facebook-blog Humans of Tel Aviv, die dagelijks foto’s plaats van gewone mensen in de straten van Tel Aviv. Er bestaat een zelfde soort foto-blog over Amsterdam en Jeruzalem, genaamd, u kunt het al raden, Humans of Amsterdam en Humans of Jerusalem.

Advertentie (4)