Bahai-tuinen in Acre/Akko Israël; plaats van rust en vrede

Tachtig kilometer van de Golanhoogte, waar door Al-Nusra gevochten wordt tegen het Syrische leger, heerst een serene rust in Acre/Akko in de Bahai tuinen. Arabische en Bedoeïen paren laten zich fotograferen door professionele fotografen voor hun aanstaande huwelijk. Zij zijn modern gekleed. Israëli’s laten zich in grote getale zien en hun reisleiders vertellen uitgebreid over de geschiedenis van de plaats. De Bahai tuinen in Acre zijn minder bekend dan de tuinen en de tempel in Haifa. Schoonheid, pracht en een geïnspireerd ontwerp, gecombineerd met zorgvuldig onderhoud, creëren de unieke sfeer van de Bahai Tempel en Tuinen in Haifa. Dit is de plaats waar de leden van het Bahai-geloof hun tempel en wereldcentrum hebben gevestigd vanwege de betekenis ervan voor het Bahai-geloof.

Lees verder op de website van E.J. Bron

Advertentie (4)