Israir dagelijks naar Amsterdam

Schermafbeelding 2015-03-04 om 18.22.53De directie van Israir Airlines, na El Al en Arkia de derde airline van Israël, heeft gisteravond bekend gemaakt dat het dagelijkse vluchten gaat uitvoeren naar Amsterdam, behalve op zaterdag (vanwege shabbat). Dat meld de Israëlische krant Maariv op haar website. De vraag naar reizen naar richting Amsterdam is razend populair onder Israëlische toeristen, maar volgens de airline is er ook een groeiende vraag voor vluchten vanaf Amsterdam naar Israël, mede omdat Schiphol een veel gebruikte hub is voor intercontinentale vluchten. Vliegtickets zullen worden aangeboden vanaf € 149 voor een retour. De verwachting is dat Amsterdam per begin mei toegevoegd zal worden als nieuwe bestemming. Momenteel vliegt Israir uitsluitend op Bukarest, Lissabon, Nice, Rome, Stuttgart, Tbilisi, Toulouse, Varna en Verona.

Update: Dit ingezonden artikel van een van onze redacteuren is een Poeriem grap. Eerder berichten wij dat Easyjet een Amsterdam-Tel Aviv route gaat openen met goedkope vluchten, dat was geen Poeriem grap. Zodra wij daar meer informatie over hebben zullen wij u dat berichten.

Advertentie (4)