Oproep: Steun KWF kankerbestrijding!

2015-04-20 kwf

Zondag 1 november 2015 gaan twee Joodse jongens meelopen met de New York marathon. Ondernemer Philip Wallage en advocaat Chaggai Kon hebben besloten om deze loop in het teken te zetten voor de strijd tegen kanker en hebben als doel gesteld minimaal €6.000 als team op te halen voor KWF kankerbestrijding. Iedereen kent wel iemand in zijn of haar omgeving die te lijden heeft (gehad) aan deze verschrikkelijke ziekte. Steun daarom het hun loop, steun het KWF kankerbestrijdingsfonds!

Doneer via iDeal (‘Team Walkon’): www.anewyorkchallenge.nl/walkon

2015-04-20 phillip wallage me-300x300

“Tada! Mijn naam is Philip Wallage, ik ben 32 jaar jong en woon in Amsterdam. Met mijn bedrijf importeer ik goederen (meubels en fietsen) uit China welke ik af fabriek direct aan de consument verkoop. Als mensen mij zouden moeten omschrijven zouden ze me een commerciële jongen noemen eentje met een hoog gezelligheids gehalte. Ik hou wel van al het goede wat het leven te bieden heeft. Tijdens mijn studententijd wist ik mijn weg naar de horeca al goed te vinden, beter dan de weg naar het sportveld. Nu 1,5 jaar geleden heb ik wat sporten betreft het roer omgegooid en werd ik twee keer per week afgemat door (Barry Groenteman) Nederlands kampioen boksen. Deze man kreeg mij in no time fit, fit genoeg om met mijn goede vriend Chaggai (tevens team member) een hardloop wedstrijdje mee te doen. Dit smaakte zeker naar meer, naast de personal trainingen ben ik gaan hardlopen. Eerst de 8km van Amsterdam en toen de 10km van Egmond . Het afgelopen jaar heb ik mijn eerste halve marathon uitgelopen. Voor de halve marathon begon het wel te kriebelen om een hele te gaan lopen, de uitdaging, de weg er naar toe en vooral de sportieve prestatie spreken mij erg aan en geven mij energie. Toevallig kwam ik in aanraking met de jongens en meiden van Run for Life toen ik de Dam tot Damloop ging lopen. Ik hoorde over het verhaal, wat ze voor het goede doel doen en ik was gelijk enthousiast. Ik zou en moest mee doen met Run for Life Team 2015. Dit jaar ben ik de voorzitter van Run for Life en heb ik als doel om er voor iedereen een zeer geslaagde reis van te maken en om een zo groot mogelijk bedrag te kunnen schenken aan het goede doel KWF Kankerbestrijding. Graag zet ik mij in voor onderzoek naar kanker. Het is een verschrikkelijke ziekte waar nog onvoldoende grip op is. Het lijkt een ver van je bed show, tot het heel dichtbij komt en dat kan zomaar gebeuren. Op 20 november 2014, heb ik mijn contract getekend met Run for Life. Exact 1 jaar nadat mijn moeder op 54 jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van alvleesklier kanker. Help jij mij mee om een zo groot mogelijk bedrag aan KWF Kankerbestrijding te mogen doneren? Doneer dan ook. Ik waardeer het enorm! Time to move on, Run For Life!”

2014-04-20 chaggai kon

“Hi, ik ben Chaggai, 31 jaar, werkzaam als advocaat en in mijn vrije tijd sportief, actief als vrijwilliger en een levensgenieter. Toen ik in 2012 voor het Amerikaanse kantoor Greenberg Traurig ging werken, steeg de New York Marathon op mijn ‘bucket list’. Met mijn vriend en voormalig zakenpartner Philip heb ik daarom vorig jaar het doel gesteld om samen de New York Marathon te lopen. Terwijl ik zo nu en dan al meedeed aan halve marathons in Nederland, moest hij zijn eerste 10 kilometer run nog verslinden. Afgelopen november finishten wij samen de halve arathon van Amsterdam. Ik ben met Run for Life in aanraking gekomen via een van de commissieleden waarna ik mij direct aanmeldde voor het Dam tot Damloop team. In mijn vrije tijd zet ik mij in om fondsen te verwerven voor andere goede doeleinden. Rennen voor een goed doel als KWF Kankerbestrijding geeft mij energie om mij nog beter in te zetten, zowel qua (eind)tijd als voor wat betreft de op te halen sponsoring. De New York marathon is voor mij een eenmalige actie. De uitdaging om een topprestatie neer te zetten is daardoor groot. Ik kijk er daarom ook enorm naar uit om mijn teamleden te ontmoeten en elkaar te versterken”.

Doneer via iDeal (‘Team Walkon’): www.anewyorkchallenge.nl/walkon

Advertentie (4)