VU haalt terrorist binnen

palestina__1452811466_92.108.120.75

Door Keesje Maduraatje

Na de schaamteloze vertoning op de Vrije Universiteit in juni 2015, waar tijdens een plenaire zitting werd opgeroepen tot boycot van Israël, dachten we dat alle registers van de voormalig Gereformeerde Universiteit reeds waren opengetrokken. Nu blijkt dat het nog erger kan.

Een groepje studenten, onder leiding van de maöist, pliessiepester en gewelduitlokker Thomas van Beersum, haalde afgelopen avond een echte PFLP-terrorist naar Nederland. Khaled Barakat sprak over de derde intifada. We weten allemaal wat die derde intifada inhoudt: Het neersteken van willekeurige Joden op straat.

De avond was georganiseerd door de actiegroep ‘Studenten voor Rechtvaardigheid in Palestina’. Zie hier het event op Facebook.

Advertentie (4)