Geert Wilders bezoekt slachtoffer Jodenhaat

geert-wilders-bezoeker-slachtoffer-antisemitisme-amsterdam-joodsVandaag hebben PVV-leider Geert Wilders en Tweede Kamerlid Martin Bosma mevrouw Blog bezocht, het slachtoffer van de brute roofoverval in de Heemstedestraat in Amsterdam. Twee vermoedelijk Noord-Afrikaanse landgenoten hebben Diana Blog en haar man een rolstoel en het verzorgingstehuis ingeslagen.

Het antisemitisme vierde tijdens de overval hoogtij volgens de joodse slachtoffers, die zelf Auschwitz overleefd hebben, maar dat zou u niet weten als u Opsporing Verzocht had gekeken. Geenstijl-journalist Jan Roos zocht mevrouw Blog op en liet haar het verhaal vertellen. Meneer Blog is als gevolg van het geweld permanent blind geworden.

Klik hier om een interview van het NIW met het koppel te lezen.

Advertentie (4)