Thierry Baudet (FVD) wint CIDI-Verkiezingsdebat

Thierry Baudet - Forum voor DemocratieLijsttrekker Thierry Baudet van de partij Forum voor Democratie heeft gisteravond het CIDIverkiezingsdebat gewonnen in de Rode Hoed in Amsterdam. De flamboyante lijsttrekker kwam als favoriet uit de bus van een digitale stemming door het publiek. Landelijk staat de nieuwe politieke beweging twee zetels in de peilingen.

Aanwezig waren: Han ten Broeke (VVD), Michiel Servaes (PvdA), Raymond de Roon (PVV), Jasper van Dijk (SP), Raymond Knops (CDA), Sjoerd Sjoerdsma (D66), Tom van der Lee (GroenLinks), Joël Voordewind (CU), Kees van der Staaij (SGP), Maurice Koopman (50PLUS), Joram van Klaveren (VNL) en Thierry Baudet (FvD).

Traditiegetrouw organiseert het CIDI in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen een groot Midden-Oosten debat met alle buitenlandwoordvoerders van de politieke partijen.

De debatleiding van de avond was in handen van Kamran Ullah, presentator & redacteur van TelegraafTV.

Thierry Baudet: “Het probleem in het Midden-Oosten is onoplosbaar”

Advertentie (4)