Nieuwe hoop uit Israël voor baby’s en peuters met brandwonden

Baby’s en peuters met brandwonden kunnen baat hebben van Israëls baanbrekende expertise in CO2-lasers, zoals die nu in het nieuwe I-PEARLS Centre of Excellence van het Sheba Medical Center nabij Tel Aviv worden gebruikt.

Als een van de weinige in zijn soort en als eerste in het Midden-Oosten, maakt het kindercentrum gebruik van in Israël ontwikkelde lasers. De CO2-ablatieve lasers zorgen ervoor dat de verwoestende impact van littekens bij verbrande kinderen veilig en effectief te verminderen.

Hoewel de littekens niet volledig kunnen worden verwijderd, kunnen laserbehandelingen het uiterlijk van de littekens drastisch verbeteren door hun afmeting, stijfheid en verkleuring te verminderen.

Sheba Hospital stelt de behandeling open voor iedereen, ook voor degenen die het niet kunnen betalen, en ook voor patiënten uit het buitenland.

Advertentie (4)