Uri Geller gaat zijn “telepathische krachten” gebruiken om Jeremy Corbyn te stoppen

Uri Geller, de man die door telepathie lepeltjes zou kunnen ombuigen, gaat diezelfde telepathische krachten gebruiken om te zorgen dat Jeremy Corbyn géén premier van Engeland wordt, meldt de The Jewish Chronicle.

De in Israel geboren en in Berkshire (Engeland) wonende Geller deed deze uitspraak tijdens een avond in Tel Aviv met Roseanne Bar en de Amerikaanse rabbijn Shmuley Boteach.

In antwoord op een vraag uit het publiek over de leider van de Engelse Labour Party, zei Geller : “Ik heb geen probleem om te zeggen dat hij een antisemiet is. G’d verhoede het als dat premier van Engeland wordt.”

Geller werd door Rabbijn Boteach gevraagd of hij dacht dat het zijn status als beroemdheid zou schaden door de uitspraak om Corbyn een antisemiet te noemen. Hierop antwoorde Geller : “Ik heb een charisma, als ik het zeg, zeg ik het op de juiste manier. Ik zou het zelfs in Groot-Brittannië live op tv zeggen en dan voel ik dat het Joodse volk naar me kijkt.”

Geller, die ooit onderwerp van gesprek was van een documentaire die beweerde dat hij tijdens de Koude Oorlog zijn telepathische- en paranormale krachten in een aantal belangrijke CIA-operaties gebruikte, zei dat hij ervoor zal zorgen dat de heer Jeremy Corbyn nooit premier van het Verenigd Koninkrijk zal worden.

“Met al mijn telepathische krachten laat ik dat niet gebeuren,” aldus de Israëlier.

Advertentie (4)