Israël Nieuws

“Ik moet zo nodig”, is met de P-pass in Israel geen probleem meer

We hebben het allemaal wel eens, dat je plotseling “hoge nood” hebt en je niet weet waar een toilet in de buurt is. Met de P-pass is dat in Israel geen probleem meer en weet je binnen een seconde waar een toilet is.

De P-pass-missie is om “snelle en gemakkelijke toilettoegang voor gebruikers te bieden en potentiële winst aan winkeliers die hun toilet beschikbaar stellen. Hierdoor verandert het doorgaans ongemakkelijke activiteit naar een sociale verantwoordelijkheid”, zeggen Elharar, Ariel Rozenberg, Tal Leibushor-Dahan en Shlomit Joy-Goren, de studenten achter het P-pass project. Zij sturen aan de de universiteit voor Management en Academische Studies in Risjon Letsion.

Tijdens het komende Eurovisie Songfestival in Tel Aviv, kunnen toeristen voor $1 een 4-daagse P-pass aanschaffen.

Meer informatie over dit project vindt u hier.

Reacties