Israelische hotels nu ook in kleinere plaatsen

Goed nieuws als u op familiebezoek gaat naar Israel. Israelische hotel ketens breiden hun activiteiten uit naar kleinere plaatsen zoals bijvoorbeeld Ra’anana, Petah Tikva, Yeruham, Rehovot en Gedera, aldus Globes.

De hotelketen Prima, die eigendom is van een Amerikaans-Joodse familie, heeft het Prima Millennium-hotel met 140 kamers in Ra’anana en het Prima Link-hotel met 120 kamers in Petah Tikva geopend, twee plaatsen die niet op de gebruikelijke kaart staan ​​voor toeristen uit het buitenland.

Alhoewel de hotels in eerste instantie bedoeld zijn voor zakenmensen die buiten Tel Aviv moeten zijn, bieden de hotels een uitstekende mogelijkheid voor mensen die uit het buitenland naar Israel komen voor familiebezoek.

Het is de bedoeling dat meer hotels buiten de grote toeristen centra worden gebouwd, om aan de toenemende vraag te voldoen.

Een overnachting in één van deze hotels kost gemiddeld tussen de $170-200, niet veel goedkoper dan een hotel in Tel Aviv, Haifa of Jeruzalem. Voordeel: u bent in ieder geval van het heen en weer reizen af.

Advertentie (4)