Medewerkers Masada ontvingen na 35 jaar stuk steen terug dat 3 jaar onderweg was

Het is bekend dat Israels posterijen niet snel werken. Brieven en pakjes zijn vaak weken , zniet maanden onderweg. Maar het pakketje dat medewerkers van Masada ontvingen verbrak alle records.  Het werd in 2016 vanuit New Zealand verzonden en door Israel posterijen paar weken geleden bij Masada bezorgd, aldus de Jerusalem Post.

Echter de inhoud van het pakket was zelfs nog verrassender . Een jonge tourist uit New Zealand bleek 35 jaar geleden een stuk steen vanuit Masada te hebben meegenomen naar huis. Uit het begeleidende briefje bleek dat hij spijt heeft gekregen van zijn daad en het daarom, na 35 jaar, terugstuurde.

“I took this rock from the fortress on Masada when I was a young and silly traveler 35 years ago,” I would now like to apologize and return it to its rightful place, realizing its historical and spiritual significance. Very sorry. Shalom.”

Beter laat dan nooit, zullen we maar zeggen.