Niet alleen voor Valentijnsdag, dit zijn 10 zeer romantische plekken in Israel

Vandaag is het Valenstijnsdag, de dag van de liefde, die ook in Israel wordt gevierd. Maar niet alleen op Valentijnsdag wordt de liefde gevierd. Die vier je het hele jaar rond. En daarom geven wij u hier 10 zeer romantische plekken in Israel. Want met een prachtig landschap, ongeloflijke stranden, spectaculaire openbare tuinen en geweldig weer het hele jaar door, biedt Israël een overvloed aan plaatsen aan die perfect zijn voor het vieren van de liefde.

Wohl Rose Garden, Jerusalem

De roos is het symbool van de liefde, er is dus geen betere plek dan de Wohl Rose Garden in Jeruzalem waar u tussen 15 duizend rozen loopt.

Stargazing over Mitzpe Ramon

Wat is nu nog romantiser dan samen met je geliefde in de nacht onder de sterrenhemel bij de Ramon krater te zitten.

El Mona Gardens, Julis, Western Galilee

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De tuinen in de ElMona Garden in Julius, een Druzisch dorp in Noord-Israel, hebben een waterval, fruitbomen, talloze bloemen, mozaïekkunstwerken, houten en stenen sculpturen en misschien het belangrijkst; afgelegen hoeken voor een romantische afspraak. Een lokaal gezin heeft gedurende drie generaties deze heerlijke groene omgeving onderhouden en verwelkomt bezoekers om over het terrein te wandelen. Wel van te voren even bellen op het volgende nummer: 04-996-4760.

Tower of David Museum, Jerusalem

Een nachtwandeling in de oude stad van Jeruzalem is altijd romantisch. Maar de pijl van Cupido lijkt specifiek te wijzen naar het Tower of David Museum in de hoofdstad.

Oud Jaffa, Tel Aviv-Yafo

Omarm je geliefde en loop langs de strandpromenade van Tel Aviv zuidwaarts richting Jaffa. Geniet van een spectaculair uitzicht op de stranden en de zonovergoten golven van de Middellandse Zee.

Beit Yannai Beach, Beit Yannai

Een rustig, ongerept en romantisch stukje strand, een paar kilometer ten noorden van Netanja.

Hot-air balloon, Kibbutz Ruhama, northern Negev

Met een heteluchtballon door de lucht vliegen is een onvergetelijke ervaring, waar je ook bent. Maar een ballon vlucht maken over de noordelijke Negev is des te specialer. Zwevend door de lucht over velden met bloemen, plantages en historische locaties.

Carmel Forest Spa, Carmel Forest Nature Reserve

Gelegen in het hart van het natuurgebied Carmel Forest, net buiten Haifa, is dit dé plek om tot rust te komen. Het is een kindvrije zone, dus maak je op voor de ultieme verwennerij en ontspanning.

Dode Zee

Volgens de populaire blog, Romantic Travels, staat het laagste punt op aarde in de lijst van 100 meest romantische plekken ter wereld. De Dode Zee staat op de 33e plaats om naar toe te gaan met de persoon waarvan je houdt.

Sde Boker, Negev woestijn

Hoewel het graf van David Ben-Goerion, de eerste premier van Israël, misschien niet als de meest romantische plek voor een romantisch uitje zijn te noemen, weet iedereen die daar is geweest dat het tegenovergestelde waar is.

Zoek een bank of een rotsblok en geniet van het adembenemende uitzicht op de Zin-vallei. Als je zin hebt in iets actievers, bieden twee korte routes in de buurt – Ein Ovdat en Ein Akev – bezoekers een fantastisch uitzicht op het fascinerende woestijnlandschap.

Advertentie (4)