Christenen voor Israel: “Groenlinks heeft foute vrienden, wij gaan demonstreren”

(Screenshot YouTube)

Dat Groenlinks na het aannemen van de BDS resolutie duidelijk heeft gemaakt wat hun positie is ten opzichte van Israel, is inmiddels bekend. De organisatie Christenen voor Israel uit Nijkerk, wiens maandblad Israel Aktueel door meer dan 50.000 huishoudens wordt ontvangen, gaat daarom dinsdag 12 maart demonstreren bij het landelijk hoofdkantoor van Groenlinks in Utrecht. Hieronder vindt u de oproep.

Oproep: op dinsdag 12 maart om 8 uur ’s ochtends organiseert Christenen voor Israël een manifestatie bij het landelijk bureau van GroenLinks, om onze stem te laten horen tegen de boycot-motie die de partij onlangs heeft aangenomen op haar partijcongres. We roepen u op om hierbij aanwezig te zijn, als vrienden van Israël en het Joodse volk.

De Groenlinks-motie die op 16 februari jl. werd aangenomen tijdens het ledencongres van de partij luidt als volgt: ‘BDS is een geoorloofd middel om de Palestijnen te helpen in hun strijd voor rechtvaardigheid’. De afkorting BDS staat voor: Boycot, Desinvestering en Sancties tegen Israël. GroenLinks is hiermee de eerste partij die de boycot van Israël openlijk steunt.

Dat ook Hamas blij is met de Groen Links resolutie blijkt wel uit onderstaande Hamas video:

Onze oproep aan GroenLinks

GroenLinks: trek ondubbelzinnig de anti-Israël motie in en bied je excuses aan aan Israël en de Joodse gemeenschap. Kies je vrienden zorgvuldiger en stop met het steunen van een beweging die Israël van de kaart wil vegen. Laat je niet in met mensen die anti-Joodse uitspraken doen of die werken voor terroristische organisaties.  Aan de zure vruchten herken je de boom.

Kom dinsdagochtend 12 maart ook naar Utrecht!

Jodenhaat en antizionisme mogen niet gewoon worden! Laat daarom, samen met ons, ook úw stem horen op dinsdag 12 maart om 8 uur ’s ochtends bij het Landelijk Bureau van GroenLinks (Oudegracht 312 in Utrecht – klik hier voor de route vanaf Utrecht station)

Spelregels voor 12 maart

  • Geen eigen spandoeken meenemen. De organisatie zorgt voor spandoeken. Israël vlaggen meenemen mag wel (geen stokken).
  • Aanmelden is niet nodig.
  • De manifestatie duurt van 8 tot 9.30 uur ’s ochtends, met diverse toespraken.
  • Wij zorgen voor heerlijke (Israëlische) thee met koekjes.
  • Verzamelen: op 12 maart om 8 uur op de Oudegracht 312 in Utrecht (klik hier voor de looproute vanaf het station)
  • Wij zullen zorgen dat de manifestatie ordelijk en veilig verloopt.

Kunt u niet komen, maar wilt u wel wat doen?