Dit zijn de presentatoren van het 64e Eurovisie Songfestival

EREZ TAL

Erez Tal is Israels meest geprezen televisie- en radiogastheer, producent en ondernemer.
Tijdens zijn 25 jaar in de business heeft Erez een aantal nummer één prime-hits voor het Israëlische en internationale publiek ontwikkeld, geproduceerd en gehost.
Hij heeft 10 seizoenen van de Israëlische ‘Big Brother’ georganiseerd, een van de meest succesvolle tv-shows in Israël naast vele andere televisieverslagen.
De carrière van Erez Tal heeft grote hoogten bereikt, waaronder zijn creatie, hosting en verkoop van zijn tv-spelshow ‘The Vault’ naar 23 territoria wereldwijd, waaronder het VK, Frankrijk, Spanje en Rusland. Deze prestatie heeft ertoe geleid dat ‘the Vault’ het meest succesvolle Israëlische game-showformaat ter wereld is geworden!
Zijn onbetwistbare ervaring en talent, zowel achter als voor de camera zal zeker een hoeksteen zijn van het Eurovisie Israel 2019.
Erez Tal was niet alleen gastheer van het Eurovisie Songfestival in Israël, maar was ook de Israëlische commentator van KAN voor het Eurovisie Songfestival in 2018.

BAR REFAELI

Bar Refaeli is een van Israëls symbolen van schoonheid, talent en succes.
Ze is een Israëlisch supermodel, tv-presentatrice, actrice en zakenvrouw, die als baby op 8-jarige leeftijd voor het eerst in de schijnwerpers stond en sindsdien de zaak niet meer heeft verlaten.
Bar heeft succes geboekt in Israël door verschillende prime-time shows te organiseren, zoals de Israëlische versie van “The X Factor”, naast andere buitenlandse prestaties.
Ze was het eerste Israëlische model dat op de cover van het Sports Illustrated Swimsuit-nummer verscheen, werd uitgeroepen tot nr. 1 op de Hot 100-lijst van het tijdschrift Maxim en begon ook haar eigen model casting-show, genaamd “Million Dollar Shooting Star” op het Duitse tv-kanaal SAT1 .
Ze was een populaire gastrolster in de meest beroemde internationale tv-shows, zoals The Tonight Show met Jimmy Fallon, The Jay Leno Show, The Tonight Show met Conan O’Brien en Late Night with David Letterman.
Sindsdien is Bar zichzelf blijven heruitvinden in tal van zakelijke initiatieven, waaronder haar ontwerper voor de productie van zonnebril, Carolina Lemke, die onlangs werd vergezeld door een nieuwe partner, haar goede vriend Kim Kardashian.

ASSI AZAR

Assi Azar is een van de beste televisiehosts en scenarioschrijvers van Israël.
Hij heeft de Israëlische versie van ‘Big Brother’ en de Israëlische prime time-show ‘Rising Star’ gehost, een interactieve reality-zangwedstrijd waarmee het publiek kan stemmen voor de volgende Israëlische Eurovisie-vertegenwoordiger. Dezelfde show werd in 2018 gebruikt om een ​​anonieme barzanger genaamd Netta Barzilai te ontdekken en van haar een Europees fenomeen te maken!
Assi’s werk, als de maker en scenarioschrijver van de serie ‘The Beauty and the Baker’, maakte hem tot een grote showrunner in Israël. De show werd verkocht voor internationaal publiek in Rusland en Nederland en wordt momenteel ontwikkeld voor een Amerikaans publiek voor ABC’s Universal Television-bedrijf.
In 2005 maakte Assi Azar zijn meest persoonlijke documentaire, waarin hij als homo naar voren kwam voor zijn ouders en het hele land.
Sindsdien is hij een actieve leider van LGBT-rechtenbewegingen.
Daarvoor stond hij vermeld als een van de 100 meest invloedrijke homoseksuele mensen ter wereld van OUT Magazine!

LUCY AYOUB

Lucy Ayoub is Israels meest veelbelovende rijzende ster en zijn pluralistische gezicht en stem.
Net als veel anderen in haar generatie gaf internet haar de stem waarnaar ze altijd op zoek was en haar doorbraak kwam met de hulp van haar YouTube-kanaal en video’s, die haar vanaf 23 jaar in een Israëlisch succesverhaal veranderden.
Ze is uitgegroeid tot een bekende tv-presentator en invloedrijke kracht en was de commentator van Israël op het Eurovisie Songfestival van 2018 in Lissabon.

Advertentie (4)