Kobi Marimi, de Israelische vertegenwoordiger op het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv

Kobi Marimi - Eurovisie Songfestival 2019 in Tel Aviv

De 27-jarige Kobi Marimi vertegenwoordigd Israël op het Eurovisie Songfestival 2019 in Tel Aviv. Kobi werd geboren in Ramat Gan en begon op 13-jarige leeftijd met zingen.

Na zijn middelbare schoolopleiding, met hoofdvak theater, volgde hij zijn passie voor het podium. In 2017 behaalde hij zijn acteerdiploma aan de Nissan Nativ academie in Tel Aviv. Hij voelde dat hij aan zijn zelfvertrouwen moest werken, waar hij de afgelopen drie jaar hard aan heeft gewerkt. Kobi verloor meer dan 50 kilo aan gewicht, speelde in verschillende toneelstukken en won zelfs een ‘Promise of the Year’-prijs voor zijn prestaties.

Hoewel Kobi met acteren opgroeide, had Kobi geen echte professionele muziekervaring totdat hij besloot deel te nemen aan de Israelische reality-show “Rising Star”. Tijdens de show kreeg Kobi steeds meer publieke aandacht voor zijn unieke stijl en vocale capaciteiten. Uiteindelijk won hij de finale, en gaat daardoor Israël vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2019 in onze favoriete stad Tel Aviv.