President Rivlin op bezoek bij militaire politie vanwege Poeriem

Ter gelegenheid van Poeriem bezocht President Reuven Rivlin deze week Post 443 van de militaire politie. Hij gaf de soldaten van het ‘Taoz’-bataljon ‘mishloach manot’, een cadeau voor Poeriem.

De president begroette de soldaten en zei: “Happy Poeriem voor jullie en iedereen die ons veilig houden”. De president sprak met de soldaten over de uitdagingen waarvoor ze staan, tijdens toenemende spanningen wat betreft de veiligheidssituatie van Israel.

Rivlin: “Jullie zijn bewapend, jullie zijn de enige macht die ons beschermt en ervoor zorgt dat wij ons dagelijks leven kunnen voortzetten. Jullie stellen ons in staat om een fijne Poeriem te hebben en te beschermen tegen zij die ons willen beschadigen. Laat mij het voor de hand liggende herhalen, maar wat nog steeds moet worden gezegd: Aarzel niet als je met gevaar geconfronteerd wordt. Dat is wat jullie is geleerd en dat is waarvoor je traint. Vertrouw jezelf, want wij vertrouwen op jullie. Heel Israel staat achter jullie”.

De commandant van het ‘Taoz’-bataljon, Luitenant Matan Shetach, bedankte de president voor de Poeriem cadeautjes van de president. Ook de soldaten bedankten de president voor de hartverwarmende woorden en Poeriem-cadeautjes. De president was geraakt door de vele vragen over Nechama’s herstel, de vrouw van de president die onlangs een longtransplantatie heeft ondergaan.

Advertentie (4)