Duizend Chinese investeerders kregen een presentatie van ruim honderd Israelische uitvindingen

Drone parachute, smartphone-kankerdetectiesysteem en een technologie die niet-recycleerbare materialen recycleert werden gepresenteerd tijdens GoforIsrael in China, aldus Israel21C.

Meer dan 100 Israëlische hightech-ondernemers presenteerden hun innovaties in persoonlijke gesprekken met ongeveer 1.000 potentiële investeerders in China op 28 mei, op de jaarlijkse GoforIsrael China-Israël investeringsconferentie in Jinan City, de hoofdstad van de provincie Shandong.

De uitvindingen omvatten gebieden zoals geavanceerde productietechnologieën, IT, biowetenschappen, watertechnologieën, cleantech, agritech, energie en vele anderen.

Onder de Israëlische bedrijven die deelnamen aan de conferentie waren Parazero, een parachutesysteem voor het voorkomen van droneongevallen, NGS-voedingsoplossingen voor groeiachterstand bij kinderen, BetalinTherapeutics, die een kunstmatige alvleesklier ontwikkelt om de insulinebehandeling voor diabetici te vervangen, en MobileODT, een pionier in het vroegtijdig opsporen van baarmoederhalskanker met behulp van smartphone imaging.

Onderwerpen die tijdens de conferentie van dit jaar werden besproken, waren onder meer fusies en overnames in China en Israël; een partnerschap tussen Israël en China genaamd het New Silk Road Initiative (OBOR) en Chinese investeringen in high-tech en life-sciences bedrijven in Israël; en de culturele verschillen tussen China en Israël.

Steun Joods.nl en doe een donatie, klik hier

Advertentie (4)