Florentine in zuid Tel Aviv , voor het ultieme eten

Florentin in het zuiden van Tel Aviv wordt door velen het Soho van Tel Aviv genoemd. Florentin is een oude wijk van Tel Aviv die (gelukkig) nog niet kan worden met Neve Tzedek. Florentin heeft een zeer gemengde bevolking, traditioneel gekenmerkt door armoede maar wordt nu steeds jeugdiger en gaat richting yuppie buurt. Het is een wijk die verandert en een centrum creëert voor kunstzinnige en alternatieve cultuur. Het is een symbool van Zuid-Tel Aviv, en het is een fascinerend gebied om doorheen te lopen,  vanwege zijn invloed op het nachtleven van Tel Aviv.

In de avond en nacht komt Florentin tot leven en transformeert van een plek van hard werken naar fantastische vrijetijdsbesteding. Kleine bars, kleine restaurantjes voor pizza en falafel, veel leuke restaurantjes. Het wordt een van de meest populaire plekken in het bruisende uitgaansleven van Tel Aviv, volledig contrasterend, net als op zoveel andere manieren, met het aanbod in het noorden van de stad.

Advertentie (4)