Israelisch bedrijf komt met een app die huidafwijkingen detecteert en doorzend aan arts.

Het komt steeds vaker voor. Plotseling zie je dat je een plekje op je huid ontdekt dat er voorheen niet was. Of dat er opeens schade is aan je huid. In veel landen kan het wachten om een huidarts te zien dagen, weken of soms zelfs maanden in beslag nemen.

Maar wat als u buiten met uw gezin wandelt en in een aantal giftige planten stapt en er plotseling zich een huiduitslag ontwikkelt? Wat doe je dan? Welnu, daar komt Dermadetec om de hoek kijken.

Deze Israelische startup heeft een app ontwikkeld die huidafwijkingen en ziekten meteen analyseert met behulp van digitale beelden die direct aan de huidarts worden doorgezonden, met een supersnelle en accurate diagnose als gevolg.

Eugene Dicker van Dermadetect legt het in onderstaande video uit. 

Advertentie (4)