Uit heel Israel komen mensen op condoleance bezoek bij president Rivlin

Het was al vroeg druk voor Beit Hanassi, de ambtswoning van president Rivlin in Jeruzalem. Honderden mensen stonden al voor 10 uur donderdagochtend in de rij om hun condoleances aan president Rivlin en zijn familie aan te bieden. 

Op verzoek van de familie, en in diepe waardering voor de liefde en steun die de Israëlische bevolking tijdens de ziekte van Nehama haar lieten zien, stond Beit HaNasi vanaf 10 uur open voor het publiek om hun condoleances te betuigen.

Onder hen burgers uit heel Israel. De Opperrabijnen van Israel, burgemeesters, rechters en heel veel ambassadeurs. Ook opvallend veel kinderen kwamen met hun ouders mee. Het laat eens te meer zien hoe geliefd president Rivlin is en hoe geliefd zijn vrouw was.