13 Beste Hostels in Israel

Het is algemeen bekend dat hotels in Israel niet echt voordelig zijn en het alternatief Airbnb is in de grote steden ook vaak prijzig. En goed alternatief zijn de hostels, waarvan velen ook over privé kamers beschikken, in plaats van alleen maar slaapruimtes voor 4-10 personen. Israel21C zet een aantal op een rijtje.

ABRAHAM HOSTEL, Jeruzalem

Dit zeer populaire hostel in het centrum van Jeruzalem heeft 75 kamers en 285 bedden met opties voor privékamers of gemengde slaapzalen of slaapzalen voor alleen mannen of vrouwen.

Voorzieningen: Lounge, bar, 24/7 gastenkeuken, 24/7 wasruimte, dakterras, tv-kamer, travel centre, dagelijkse rondleidingen en activiteiten, computer centrum, bagageruimte en kluis, shuttle naar de andere Abraham Hostel-locaties.

Address: 67 Hanevi’im St. (Davidka Square), Jeruzalem

YITZHAK RABIN GUEST HOUSE, Jeruzalem

Dit IYHA-hostel ligt in de wijk Givat Ram, dicht bij de Hebreeuwse Universiteit, Knesset, het Hooggerechtshof en het Israëlmuseum en het Bible Lands Museum. Het heeft 77 ruime privékamers en slaapzalen met tv, minibar en koffiezetapparaat. Aangepaste kamers voor gasten met een handicap zijn op aanvraag beschikbaar.

Voorzieningen: gratis ontbijt, lunchpakket op aanvraag, internetstation, eetzaal / conferentiezaal.

Address: 1 Nachman Avigad St., Jerusalem

CINEMA HOSTEL, Jeruzalem

Het voormalige gebouw van de op de Radio City Music Hall geïnspireerde Orion Cinema stond 25 jaar leeg en heropende in 2018 als het Cinema Hostel met 23 kamers en is gelegen midden in het centrum van Jeruzalem vlak bij het voetgangersgebied Ben Yehuda, het nachtleven, winkels en lightrail. Tot de dagelijkse activiteiten behoren een kroegentocht, filmavond, Israëlische food workshop, taaluitwisseling en jamsessies.

Voorzieningen:, keuken voor de gasten, excursiebalie, computerstation, wasserette, terras, kluis, lounge, bar / ontbijtruimte, spelletjes ruimte.

Address: 4 Shamai St., Jeruzalem

FLORENTIN HOUSE

Alles van een dak suite tot slimme slaapzalen (alleen voor vrouwen of gemengd) worden aangeboden tegen relatief lage tarieven , in de hipste zuidelijke wijk van Tel Aviv. Of je nu houdt van veganistisch eten, de bar scene, moderne dans of straatkunst, dit is de plek om te zijn. Het milieuvriendelijke hostel met 24 kamers ligt ook op loopafstand van het strand.

Voorzieningen: 24-uurs receptie, fietsverhuur, Vietnamees restaurant naast de deur, ontbijtvoucher voor buurtrestaurants.

Address: 6 Florentin St., Tel Aviv

ABRAHAM HOSTEL, Tel Aviv

Het Abraham Hostel in Tel Aviv biedt 90 kamers en 390 bedden in een verscheidenheid aan privékamers, slaapzalen en suitekamers. Het ligt in de snel-gentrifying Gan Hachashmal wijk, vlak bij Rothschild Boulevard in het hart van de startup en het nachtleven. Dit hostel fungeert tevens als een evenementenlocatie voor Israëlische en internationale podiumkunstenaars en heeft onlangs diensten toegevoegd die zijn afgestemd op jonge zakenreizigers.

Voorzieningen: dagelijkse evenementen en rondleidingen, lounge, bar, 24/7 keuken voor de gasten, 24/7 wasruimte, dakterras, privé- en gedeelde werkplekken, tv-kamer, tour centre, computerstation, bagageruimte en kluisjes, pendeldienst naar de andere Abraham Hostel-locaties.

Address: 21 Levontin St., Tel Aviv

FAUZI AZAR by Abraham Hostels, Nazareth

Fauzi Azar Inn is een 200 jaar oud, Arabisch landhuis dat is omgebouwd tot een guesthouse in de oude stad van Nazareth, aan het beginpunt van de Jezusroute. Met in totaal 50 bedden in 14 kamers biedt de herberg een keuze uit gemengde of volledig vrouwelijke slaapzalen, plus privékamers in drie maten. Het doel van dit hostel is om een multicultureel knooppunt te zijn voor internationale reizigers die geïnteresseerd zijn in vrijwilligerswerk in de gaststad.

Voorzieningen: Lounge, binnenplaats, 24/7 keuken voor de gasten, taallessen, gratis ontbijt, eetkamer, wasserette, reisinformatie, gratis rondleiding door de oude stad, dagelijkse regionale rondleidingen, opslag en kluisjes, lokale vrijwilligersmogelijkheden, dagelijkse evenementen en activiteiten.

Address: Old City, Nazareth

AKKO KNIGHTS HOSTEL, Acre (Akko)

Dit IYHA-pension met 76 kamers is een handige en betaalbare uitvalsbasis voor het verkennen van deze oude kruisvaders kuststad , die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Er zijn tweepersoonskamers met 1 of 2 bedden groot genoeg om drie kinderbedden bij te plaatsen, en familiekamers met eenpersoons- en stapelbedden. De meeste kamers hebben een balkon.

Voorzieningen: gratis wifi en ontbijt (extra maaltijden tegen betaling), kabel-tv, koelkastje, koffiezetapparaat, gratis toiletartikelen, collegezaal en klaslokalen uitgerust met audiovisuele voorzieningen.

Address: 2 Weizmann St., Acre

ARAVA HOSTEL, Eilat

Arava Hostel biedt 90 bedden in slaapzalen, gezins- en tweepersoonskamers voor rugzaktoeristen en onafhankelijke reizigers in deze badplaats aan de Rode Zee. Alle privékamers zijn voorzien van een badkamer, linnengoed, een kleine koelkast en kabeltelevisie.

Voorzieningen: tuin met ligbedden, barbecuekuilen, picknickbanken, gemeenschappelijke keuken, lobby snack- en drankbar, kluisjes, computerstation, gratis ontbijt, warme dranken, kluisje.

Address: 106 Almogim St., Eilat

BEIT SHE’AN GUEST HOUSE

Het IYHA Beit She’an Guest House in de Jordaanvallei, nabij een groot archeologisch nationaal park, biedt veel van de functies die je in een hotel zou vinden en heeft als extra een prachtig uitzicht over de Jordaan vallei en het Gilboa-gebergte. De onlangs gerenoveerde 62 kamers, sommige privé en sommige slaapzalen, hebben een tv, een minibar, een waterkoker, een bad en een douche. Lunchpakketten kunnen worden besteld bij de keuken om mee te nemen of te eten in de eetzaal met 250 zitplaatsen.

Voorzieningen: buitenzwembad, gratis ontbijt, snackbar, internetstations, bioscoop, basketbalveld, kinderactiviteiten op joodse feestdagen, gidsdienst, collegezalen ingericht voor audiovisuele presentaties.

Address: 129 Menachem Begin Blvd., Beit She’an

EIN GEDI HOSTEL

Dit IYHA-hostel met 51 kamers is gebouwd in het natuurreservaat Ein Gedi, de grootste oase van Israël. Hier in de Judea woestijn, aan de noordelijke oevers van de Dode Zee, kunt u genieten van een prachtig uitzicht en enkele van de beste wandelingen in het land. Dit hostel is opmerkelijk vanwege de verbonden vleugel met 18 kamers die zo zijn ontworpen dat ze toegankelijke zijn voor gasten met een visuele, gehoor en motorische beperking.

Voorzieningen: cafetaria, gratis ontbijt, internetstation, basketbalveld, opbergkasten, lunchpakketten op aanvraag.

Address: Beit Sarah, Ein Gedi

GREEN BACKPACKERS HOSTEL, Mitzpeh Ramon

Deze kleine maar serieuze wandelaarshut biedt alle activiteiten, informatie, kaarten en deskundig advies die nodig zijn om uit te gaan en de woestijn en de unieke omgeving van deze stad in de Negev te ervaren: eerst en vooral de grootste natuurlijke krater ter wereld. Het hostel accepteert gasten van 18 jaar en ouder en groepen van maximaal vijf. Het heeft vijf slaapzalen en vier tweepersoonskamers. Trouw aan het “groene” deel van zijn naam, Green Backpackers Hostel heeft milieuvriendelijke aanrakingen zoals een schroothoutoven, deurklinken gemaakt van oude tandpasta buizen, stapelbed frames gemaakt van gerecycled metaal, afvalbakken gemaakt van afgedankte meetlinten en toilet -papierhouders vervaardigd van oneven bestek.

Voorzieningen: wasserette, internetstation, bordspellen, buitenterras, handdoek verhuur, gratis bagage-opslag, informatiebalie, boekenuitwisseling, gemeenschappelijke ruimte, volledig ingerichte zelfstandige keuken.

Address: 2 Nahal Sirpad St., Mitzpeh Ramon

HAIFA HOSTEL

Dit hostel is onlangs gerenoveerd en heropend. Het is gunstig gelegen in het zuidelijke deel van Haifa op een klif van de berg Karmel met uitzicht op de Middellandse Zee. Het biedt modulaire 96 tweepersoons- en familiekamers met de mogelijkheid om kamers met elkaar te verbinden, gemeenschappelijke vergader- / vergaderzalen, een groot grasveld en gemakkelijke toegang tot het Mount Carmel National Park en natuurreservaat, het strand en het treinstation.

Voorzieningen: Restaurant met uitzicht op zee, gratis ontbijt, lunchpakket op aanvraag, lounge, flatscreen-tv’s en minikoelkasten, aangelegde tuin.

Address: 18 Tsviya Ve-Yitshak St., Haifa

PEKI’IN HOSTEL

Als u een Druzen-dorp in de Upper Galilee wilt ervaren, is dit IYHA-pension met 50 kamers een geweldige optie voor uw thuisbasis. Je kunt een rondleiding door het dorp boeken bij de receptie. Peki’in Hostel biedt een naadloze toegang tot het natuurreservaat Mount Meron en andere natuurgebieden.

Voorzieningen: gratis ontbijt, lunchpakket op aanvraag (lokale Druzische keuken beschikbaar), activiteiten voor kinderen, internetstation, bioscoop.

Address: P.O. Box 910, Peki’in

Advertentie (4)