Dochter van Rabbijn runt “kosjere sexwinkel” in Tel Aviv om je huwelijk wat spannender te maken

Chana Boteach, de 28-jarige dochter van de bekende Amerikaanse Rabbijn Shmuley Boteach, heeft een “kosjere sexwinkel” geopend in hartje Tel Aviv. En het is niet saai daar naar binnen te gaan. Haar vader schreef eerdere boeken als ‘Kosher Sex: A Recipe for Passion and Intimacy’ en ‘Why Can not I Fall in Love: A 12 Step Program’.

In eerste instantie was de winkel zelfs verwarrend. Het bord op het raam zegt in zwarte en paarse letters “Kosher Sex” , maar op het eerste gezicht was alles wat vanaf de buitenkant kon worden gezien kleding.

“De kleding helpt de weg naar binnen makkelijker te maken voor klanten”, zegt de 28-jarige Boteach, gekleed in een zwarte spijkerbroek en een mouwloos T-shirt. “Ze struinen door de kleding en zien dan de “andere” dingen.

De ‘andere dingen’ zijn bescheiden geplaatst op een ronde salontafel aan de andere kant van de winkel en op planken aan de muur. Rechts, dichter bij het raam, bevinden zich accessoires zoals blinddoeken, zijden handboeien, veren, lichaamssieraden, kaarsen, tepelkwastjes, parfums en oliën. Er zijn ook kansspelen waarbij paren dobbelstenen gooien en instructies krijgen over wat te doen.

Onder de te koop zijnde items bevindt zich een zacht silicone vibrator op batterij, de Zen genaamd; een vinger vibrator genaamd Fin die USB oplaadbaar is en een verlengstuk van de vinger wordt; een oplaadbare handsfree vibrator, een lichtroze eivormig apparaat met armen die een plezierpunt kunnen omhelzen; en een “magic-wand”, een oplaadbare vibrator. De Minamo, een lichtblauwe pulserende zachte gadget van siliconen, die is ontworpen om voorzichtig in de contouren van het vrouwelijk lichaam te passen.

Dus, wat maakt een speelgoed kosjer? “Het is het doel van het speelgoed”, legt Boteach uit. “De geslachts hulpmiddelen zijn bedoeld om gehuwde paren te helpen intimiteit in een relatie te creëren. Dit zijn dingen die moeten worden gebruikt met een partner om verdere intimiteit te creëren”, voegt Boteach toe.

“Mensen trouwen en blijven hopelijk een lange tijd in een relatie. Hulpmiddelen kunnen mensen helpen om dingen op te fleuren”, aldus de dochter van de Rabbijn.

Haar vaders ‘Kosher Sex’-boeken worden ook in de winkel verkocht om klanten een vollediger beeld te geven van hun seksleven. Op haar bureau heeft Boteach ook kleine dozen met Shabbat-kaarsen, die ze aan vrouwen uitdeelt om hen aan te moedigen om kaarsen aan te steken op vrijdagavond.

Lees hier het hele artikel.

Advertentie (4)