Forbes zet 50 Israelische “power woman” in het zonnetje die een grote invloed hebben

Forbes Israel heeft eind vorige maand haar jaarlijkse Power Women-lijst vrijgegeven voor 2019, waarop 50  invloedrijke Israëlische vrouwen die een grote impact hebben in het bedrijfsleven, overheid, technologie, journalistiek, cultuur, sport en entertainment, schrijft NoCamels.

Volgens Forbes managen deze vrouwen grote bedrijven met duizenden werknemers, vinden baanbrekende technologieën uit en geven vorm aan de Israëlische cultuur en samenleving. ”

De vrouwen op de lijst zijn overheidsfunctionarissen, hooggeplaatste bankmanagers, artsen en onderzoekers, zakenvrouwen, sociale activisten, R & D-managers, journalisten en lokale beroemdheden.

Forbes eerde deze indrukwekkende mensen op een Forbes Power Women 2019 evenement twee weken geleden in het Labs TLV-complex. Sprekers waren onder meer Ofra Strauss, voorzitter van de Strauss Group en Etty Ben Zeev van de Technology Division van Bank Hapoalim, met persoonlijke verhalen van Aya Soffer, VP of AI Technology bij IBM, en Keren Hochma, een schrijver en regisseur die ook de  “Postcards from Israel”  films produceerde tijdens het Eurovisie Songfestival in mei in Israël.

Lees hier wie deze Power Woman zijn en zie hier de foto’s