Benedict restaurants serveren 24 uur per dag alleen een ontbijt

Benedict restaurants zijn een begrip in Israel vanwege het feit dat er 24 uur per dag alleen maar een ontbijt kan worden besteld.

Want zeggen de eigenaren : “Wij geloven dat het ontbijt een stijl van eten is en niet afhankelijk van de uren waarin we het consumeren. Niet ‘WANNEER je eet’, maar ‘WAT’ je eet. De ontbijtkeuken van Benedict is overal, dagelijks, de hele dag geopend voor ontbijtliefhebbers. We verwelkomen ook altijd de avontuurlijke conventiebrekers, voor wie het ontbijt ‘s avonds een geweldige manier is om de nacht te beginnen. Onze wereld van ontbijten bevat een veelvoud aan smaken, combinaties, culinaire innovaties en verrassingen. We bieden een breed scala aan ingrediënten die tot ons komen vanuit verschillende culturen en tradities, waarbij de ochtend op een andere manier begint dan we gewend zijn. We creëren een ontbijt op basis van frisheid, verwennerij en vrijheid”.

Dus ging ILTV dit eens onderzoeken.

Advertentie (4)