Bloedgeld: Terroristen die 23 joden hebben vermoord ontvingen $764.482 van Palestijnse president Abbas

Foto PMW

Op 14 augustus 2003 (joodse datum 22AV) vielen Palestijnse terroristen bus #2 aan die vanaf de Klaagmuur onderweg was naar de Beit Yisroel-wijk in Jeruzalem. Hierbij kwamen 23 onschuldigen mannen en vrouwen om het leven, waarvan zeven kinderen.

De terreuraanval werd uitgevoerd door zes terroristen. Eén blief zich zelf op, twee werden gedood door Israelische veiligheidstroepen en drie zitten sindsdien in de gevangenis.

Volgens de berekeningen van Palestinian Media Watch worden de gevangen terroristen en de families van de dode terroristen door de Palestijnse leiders royaal beloond.

Tot nu toe hebben zij NIS 2.692.500, omgerekend ca. $764.482 ontvangen voor hun moordpartij.

Eén van de meest prominente terroristen, en ook degene die de aanslag plande, is Majdi Za’atri. Hij werd veroordeeld tot 23 keer levenslang, plus nog eens 50 jaar. Hij alleen al kreeg tot juni 2019 circa NIS 706.800 ($188.996) betaald door Abbas en zijn vrienden.

De twee andere terroristen kregen vanaf augustus 2003 NIS 2,142,300 ($608,263) uitbetaald.

Foto PMW

In de komende vier jaar zal de PA de drie gevangen terroristen een maandelijks salaris van NIS 7.300 ($2078.75) blijven betalen. Het “salaris” bestaat uit een basissalaris van NIS 7.000 per maand (het maandelijkse salaris van de terroristen werd vorig jaar verhoogd van NIS 6.000 naar NIS 7.000 toen ze aan hun 16e jaar van gevangenschap begonnen).

Hier bovenop komt nog een bedrag van NIS 300, die de Palestijnse leiding betaald omdat de terroristen in Oost-Jeruzalem woonden. Over vier jaar zal de Palestijnse leiding opnieuw de lonen van de terroristen verhogen, totdat hun lonen NIS 12.000 per maand bereiken, plus de extra toelage wegens het wonen in Oost-Jeruzalem.

Naast de salarissen die de Palestijnse leiding de gevangen terroristen betaalt, betalen zij ook een maandelijkse toelage aan de families van dode terroristen (zogenaamde “martelaren”). Deze families krijgen iedere maand NIS 1.400 ($399) op hun bankrekening overgemaakt.

Aan deze families is vanaf augustus 2003 tot heden een bedrag van in totaal NIS 183.400 ($52.225) betaald.

Een vergelijkbaar bedrag is betaald aan de families van de gedode terroristen die de terreurcell had gerekruteerd, het suicide-vest en de wapens hadden verzorgd.

foto PMW

Belangrijk om te weten : het geld wat wordt uitbetaald is geen “sociale uitkering”, het is een beloning voor het uitvoeren van een terreuraanslag.

Advertentie (4)