Honderden bij begrafenis 17-jarige Rina Shnerb

Onder grote belangstelling is de eerder op vrijdag door Palestijnse terroristen vermoorde 17-jarige Rina Shnerb begraven, net voor het ingaan van Shabbat vrijdagmiddag.

De vader en de 19-jarige broer van Rina raakten bij de aanslag ernstig gewond, maar hebben beide de aanslag overleeft.

Emotionele taferelen speelden zich tijdens de begrafenis af.

Rina’s zuster, Tamar Levanoni zei oa: “Mijn liefste Rina. Je bent 17 jaar bij ons geweest. We hebben het beste van je gekregen, je gevoeligheid, je hebt ons laten zien hoe je constant streefde om vooruit te komen, te leren en te begrijpen. We mochten van je leren hoe we altijd de grote antwoorden moesten zoeken en het niet konden doen met de kleine.”

“Het gat dat jij achterlaat wordt niet alleen door de familie gevoeld, het is een leegte die door de hele bevolking van Israel wordt gevoeld. Deze ruimte moet nu worden opgevuld, het werk begint nu. Liefste, geliefde Rina, bedankt voor de jaren die we met je hadden. Ik hoop dat we samen de missie kunnen vervullen die je voor ons hebt achtergelaten.”

Screenshot YouTube

Advertentie (4)