Honderden bij begrafenis 17 jarige Rina Shnerb

Onder grote belangstelling is de eerder op vrijdag door Palestijnse terroristen vermoorde 17 jarige Rina Shnerb net voor het ingaan van Shabbat vrijdagmiddag begraven.

screenshot YouTube

De vader en 19 jarige broer van Rina, raakten bij de aanslag ernstig gewond.

Emotionele taferelen speelden zich tijdens de begrafenis af. Rina’s zuster, Tamar Levanoni zei o.a.” “Mijn liefste Rina. Je bent 17 jaar bij ons geweest. We hebben het beste van je gekregen, je gevoeligheid, je hebt ons laten hoe je constant streefde om vooruit te komen, te leren en te begrijpen. We mochten van je leren hoe we altijd de grote antwoorden moesten zoeken en het niet konden doen met de kleine. Het gat dat jij achterlaat wordt niet alleen door de familie gevoeld, het is een leegte die door de hele bevolking van Israel wordt gevoeld. Deze ruimte moet nu worden opgevuld, het werk begint nu. Liefste, geliefde Rina, bedankt voor de jaren die we met je hadden, Ik hoop dat we samen de missie kunnen vervullen die je voor ons hebt achtergelaten. ”