Terreur organisaties in Gaza dreigen Israel :”Gaza is een kokende vulkaan”

Kinderen leren hoe ze automatische wapens kunnen afvuren in een Palestijns islamitisch Jihad-zomerkamp, Foto Israels min.v.buitenlandse zaken

Gezamenlijke terreurorganisaties in Gaza hebben een verklaring doen uitgaan waarin ze waarschuwden dat de infiltraties door jonge mannen “een voorbode zijn van een grotere explosie” en riepen tegelijkertijd de Palestijnen op de Westelijke Jordaanoever en Gaza op om de “grond in vuur en vlam” te zetten.

Volgens het Palestijnse persbureau Safa staat in de verklaring “We hebben de Zionistische vijand gewaarschuwd om niet door te gaan met hun misdaden, want het leiderschap van de vijand speelt nog steeds met vuur”.

Verder staat in de verklaring te lezen “Gaza is een kokende vulkaan die zal exploderen in het gezicht van de vijand en de leiding van zijn soldaten,””aldus de gezamenlijk terreur organisaties in Gaza.

Verwijzend naar de rellen op de Tempelberg een week geleden roepen de terreur organisaties de Palestijnse bevolking in Gaza en de Westbank op om “de grond onder de voeten van de Zionisten in vuur en vlam te zetten” .

De terreur organisaties zeggen dat Israël volledig verantwoordelijk is voor “de misdaad gericht op jonge mensen die in Gaza zijn opgestaan ​​vanwege de volharding van de Zionisten in het beleg van Gaza en herhaalde aanvallen op de Heilige Stad en de Al-Aqsa-moskee en de opeenvolgende misdaden tegen gevangenen.”

De verklaring besluit met een oproep aan “de zonen van de veiligheidsdiensten in de Palestijnse autoriteit om hun wapens te richten op de Zionistische vijand en verkrachters”, en eisen de vrije hand om “de veiligheidssamenwerking tussen Israel en de Palestijnse security dienst te annuleren en het verzet op de Westelijke Jordaanoever zijn rol te laten spelen in het bestrijden van de Zionistische vijand. ”

Advertentie (4)