VIDEO: Ruim 57.000 mensen zagen J-Lo in Park HaYarkon in Tel Aviv

Ruim 57.000 mensen waren afgekomen op het concert van Jennifer Lopez in park HaYarkon afgelopen donderdagavond. Het concert was onderdeel van haar wereld tour “It’s My Party tour” waarmee ze haar 50ste verjaardag viert.

J-Lo bracht haar gebruikelijke reeks dansers mee, deed zes kostuumwisselingen en  toonde vanzelfsprekend haar beroemde achterkant.

“Tel Aviv, we zijn hier maar voor één nacht, laten we er het beste van maken”, zei Lopez, en speelde met hoge energie en geen playback, ondanks de lange tour die ze al achter de rug heeft.

“Tel Aviv!”, schreeuwde ze. “Hoe voelen jullie je allemaal? Ben je gekomen om te feesten? Heb je een uitnodiging gekregen? Ik weet niet of je het hebt gehoord, maar het is mijn verjaardag en we gaan het samen vieren”, nadat ze opnieuw van kleding was veranderd.

De menigte werd wild en bleef gedurende de hele show van ruim anderhalf uur staan en danste mee op de opzwepende muziek. Tot verrassing van het publiek bracht ze haar 10-jarige dochter, Emme Maribel Muñiz, later op de avond op het podium om samen “Ain’t Your Mama” te zingen.

“Tel Aviv, wat een geweldige nacht is dit geweest”, riep ze aan het eind van de show. “Ik wil jullie bedanken voor het komen om samen met mij dit feest te vieren. Er aan toevoegend: “Shalom! Ik heb geleerd hoe ik dit moet zeggen – ‘Ani ohev otcha’, het Hebreeuws voor “ik hou van jullie”.