Palestijnen: “Palestijnse terrorist is te vergelijken met Jezus”

Foto via PMW uit Officiële PA krant Al-Hayat Al-Jadida, okt 16, 2019

Samer Arbid is de Palestijnse terrorist die met twee “collega’s” door Israel is gearresteerd wegens het tot ontploffing brengen van de bom waardoor de 17-jarige Israëlische Rina Shnerb is vermoord, terwijl haar vader en broer zwaargewond raakten. Deze aanslag vond plaats op 26 augustus 2019 bij de Dolev bron in Samaria.

Samer Arbid, die lid is van de Palestijnse terreurorganisatie PFLP, werd 2 weken in het ziekenhuis opgenomen kort na zijn arrestatie, en de Palestijnse Autoriteit beweerde dat het een gevolg was van zijn ondervragingen in Israel. “Hij is tijdens ondervragingen gewond zijn geraakt”, aldus de Palestijnse media.

Dus publiceerde de officiële media van de Palestijnse Autoriteit (PA) dagelijks een cartoon die de terrorist afbeeldde als Jezus aan het kruis. Een krankzinnige vergelijking.

Het afbeelden van een Palestijnse terrorist als zijnde Jezus is in lijn met het keer op keer herschrijven van gebeurtenissen en de geschiedenis door Palestijnen, en toont opnieuw hun fundamentele steun voor terrorisme. Want dat doe je als een terrorist vergelijk met het lijden Jezus Christus.

In het verleden hebben Palestijnen meermaals geclaimd dat Jezus een Palestijn was, terwijl in deze Bijbelse tijden “Palestina” en het “Palestijnse volk” nog moest worden uitgevonden.

Rina Sharb. Foto Facebook