Bij de ingang van Palestijnse meisjesschool worden terroristen geëerd

Leerlingen en leraren Bethlehem High School voor meisjes . Screenshot Facebook

Elke dag wanneer Palestijnse meisjes hun middelbare school in Bethlehem betreden, herinnert de Palestijnse Autoriteit hen eraan dat een zelfmoordterrorist van hun leeftijd, de 17-jarige Ayyat Al-Akhras 2 Israelis heeft vermoord en 28 heeft gewond, hun rolmodel is.

Dit monument werd opgericht in samenwerking tussen het directoraat Onderwijs (dwz een afdeling van het ministerie van Onderwijs van de PA) en de organisatie Fatah Shabiba [Jeugdbeweging], ter herdenking van de martelaren van de Al-Aqsa Intifada op de Bethlehem High School voor meisjes voor de verjaardag van het uitbreken van de Palestijnse revolutie 1 januari 2003

Bij de ingang van deze PA-school staat een teken ter nagedachtenis aan de ‘martelaren’ van de PA-terreurcampagne (de tweede Intifada, 2000-2005) waarbij meer dan 1.100 Israëli’s werden vermoord, velen door zelfmoordaanslagen.

Het monument, dat werd opgericht in samenwerking tussen het Directoraat Onderwijs van het PA-ministerie van Onderwijs en Fatah’s Shabiba Youth Movement, noemt met name zelfmoordterrorist en Fatah-lid Ayyat Al-Akhras die zichzelf opblies bij een supermarkt in Jeruzalem op 29 maart 2002:

Op de muur links van de ingang van de school staat een tekening van de voormalige PLO en PA-voorzitter Yasser Arafat, en rechts daarvan het logo van de Fatah Shabiba Jeugdbeweging met de PA-kaart van “Palestina” die heel Israël presenteert als ‘Palestina’ samen met de PA-gebieden in de kleuren van de Palestijnse vlag.

Palestinian Media Watch heeft het kindermisbruik van de PA blootgelegd waarbij zelfs jonge kinderen worden opgeleid om als martelaar de dood te zoeken voor Allah en voor ‘Palestina’.

Op een prominente plaats bij de ingang van de school hangt een plaquette die de tienermeisjes dagelijks zien wanneer ze de school betreden en waarop staat: dat het vermoorden van Israëli’s niet alleen acceptabel is, maar ook dat zelfmoord plegen om Israëliërs te doden een heroïsch daad is.

Het bevorderen van terreur in deze PA-school is ook te vinden in de schoolactiviteiten. Op een schooltentoonstelling ter ere van oud PA voorzitter Arafat, verheerlijkte Fatah’s Shabiba Jeugdbeweging verschillende terroristische moordenaars door hun foto’s prominent te tonen. 

Deze omvatten: Dalal Mughrabi – die de moord leidde op 37 Israelis, waaronder 12 kinderen, Abu Jihad, verantwoordelijk voor de moord op 125 Israelis, Marwan Barghouti, veroordeeld voor het plannen van drie terreuraanslagen waarbij 5 mensen werden vermoord, en Hamas-oprichter Ahmed Yassin, verantwoordelijk voor de moord op honderden Israelis bij zelfmoordaanslagen door Hamas.

Er hangt ook een gefotoshopt beeld van terroriste Dalal Mughrabi:

Tekst op afbeelding: “Dalal Mughrabi – de legende die niet zal sterven, [Fatah] Shabiba High School Committee – Bethlehem branch”

Rechts van de foto van terrorist Mughrabi een foto van Arafat, en daar weer rechts van een foto van Saad Sayel, een oudere Fatah-terrorist.

Een andere foto toont de gevangen terrorist Marwan Barghouti die zijn geboeide handen opheft om het V-teken voor “overwinning” te vormen.

Facebook-pagina van de Bethlehem High School voor meisjes, 12 november 2019

PMW heeft gedocumenteerd dat de PA en Fatah zowel aartsterrorist Abu Jihad , die meer dan 125 Israelis heeft vermoord, alsook Dalal Mughrabi , die de moord op 37 Isralis, waaronder 12 kinderen, heeft geleid, tot rolmodellen voor de Palestijnse samenleving zijn gemaakt inclusief de naamgeving van scholen en sportevenementen.