Premier Netanyahu bezocht bij terreuraanslag gewonde soldaten

Premier Netanyahu bij een van de gewonde soldaten. Foto Haim Zach (GPO)

Premier Netanyahu heeft de bij de terreuraanslag in Jeruzalem gewonde Golani soldaten in het Hadassah-Ein Kerem ziekenhuis in Jeruzalem bezocht.

Premier Netanyahu sprak met familieleden in het ziekenhuis en wenste de gewonden een snel en voorspoedig herstel toe.

Hij werd over hun situatie ingelicht door Hadassah-directeur prof. Yoram Weiss en Hadassah Medical Centre directeur-generaal prof. Zeev Rothstein.

Eerder sprak de premier telefonisch met de ouders van de soldaat die zwaargewond werd bij de terreuraanslag in Jeruzalem en zei tegen hen: “Ik bid samen met jullie voor het herstel van jullie zoon. Heel Israël omhelst jullie.”

Vanuit het ziekenhuis zei Netanyahu het volgende tegen Mahmoud Abbas: “Ik zou ook graag iets tegen Abu Mazen willen zeggen: dit zal je niet helpen, niet de steekpartijen, niet de terreuraanvallen met auto’s, niet niet de aansporing tot geweld. We zullen alles doen wat nodig is om onze veiligheid te beschermen, onze grenzen veilig te stellen en om onze toekomst te verzekeren. We zullen dit samen met jullie doen of zonder.”

Advertentie (4)