Palestijnse leiders: land aan joden verkopen is verraad

Elke Palestijn die land aan joden verkoopt aan is ‘een verrader’, aldus de Palestijnse Autoriteit. Dit werd onlangs herhaald door een gouverneur van de Palestijnse Autoriteit die de Palestijnse politie de opdracht gaf om “de krachtigste stappen te ondernemen” tegen iedereen die land aan joden verkoopt. Hij benadrukte dat iedereen die dit doet ‘een verrader’ is.

“Salfit District Governor Abdallah Kmeil benadrukte het belang van het verdedigen van grond tegen de bezetting en het gevaar van de kolonisten, meldt PMW.

Hij benadrukte dat het nodig is om een ​​veiligheidsvergunning van het district aan te vragen voordat land verkocht mag worden.

Hij zei dat hij de veiligheidsdiensten van de Palestijnse autoriteit heeft opgedragen de krachtigste stappen te ondernemen tegen iedereen waarvan bewezen is dat hij land heeft verkocht aan de “bezetters” of met hen heeft samengewerkt. Hij zei dat iedereen die zich niet aan deze instructies houdt uiteraard als een verrader wordt bestempeld.

Mahmud Abbas vaardigde in 2014 een besluit uit waarin “levenslange gevangenisstraf met dwangarbeid” wordt geëist voor de clandestiene overdracht, huur of verkoop van gronden aan een vijandig land of zijn burgers.

De Palestijnse wet stelt dat iemand die land tracht te verkopen aan joden kan rekenen op 5 jaar dwangarbeid. Wie er daadwerkelijk in slaagt land aan joden te verkopen krijgt een levenslange gevangenisstraf met zware dwangarbeid.

Advertentie (4)