Premier Netanyahu voert discussie over wetenschappelijke mogelijkheden tegen het virus

Foto Amos Ben-Gershom (GPO)

Premier Benjamin Netanyahu leidt vandaag een discussie met vooraanstaande experts over aanvullende manieren om met het coronavirus om te gaan.

Onder de deelnemers aan de discussie bevinden zich het hoofd van de National Security Council, het hoofd van de Volksgezondheidsdienst, de directeur van het belangrijkste viruslaboratorium van het Ministerie van Volksgezondheid, het hoofd van de Kupat Cholim Clalit Research and Policy Planning Department, het hoofd van het Biologisch Instituut, het hoofd van de administratie van het Ministerie van Defensie voor de Ontwikkeling van Wapens en Technologische Infrastructuur, de president van het Weizmann Instituut en de voorzitter van de Innovation and Industry Ministry Innovation Authority.

De vergadering wordt vanavond voortgezet via videoconferentie.

Op de foto is te zien dat er duidelijke afstand tussen de deelnemers is.