Palestijnse reclame: Offer je kinderen op voor Al Aqsa

Screenshot YouTube

Palestinian Media Watch meldt dat Palestijnen als opvulling tussen uitzendingen van de officiële zender van de Palestijnse Autoriteit de boodschap voorgeschoteld krijgen dat de strijd voor Palestina en de islamitische heilige plaatsen het offer van hun kinderen waard is.

Al decennia lang spoort de Palestijnse Autoriteit ouders en kinderen aan om te sterven als martelaren voor de zaak. In een nieuwe boodschap laat de PA de Palestijnse kijker weten dat Al-Aqsa kostbaarder is dan kinderen of familie.

‘Al-Aqsa – de citroenbloesem, de olijven.
Ik zal je verlossen met mijn ziel en mijn ogen.
Al-Aqsa is kostbaarder dan mijn kinderen en kostbaarder dan mijn familie – Al-Aqsa is mijn leven, Al-Aqsa is mijn leven …
De hele wereld is met Palestina en waar je ons ook nodig hebt, wij zijn met jou.
Wij zijn met jullie Palestina ”
[Officiële PA TV, 10 april 2020]

Palestinian Media Watch heeft aangetoond dat de hersenspoeling werkt. Palestijnen geloven voortdurend dat de islamitische heilige plaatsen in gevaar zijn, door Joden worden verontreinigd en door Israël worden vernietigd. Palestijnse tieners laten zich hierdoor beïnvloeden en plegen aanslagen waarbij ze hun leven verliezen of in de gevangenis terecht komen voor een fantasie, voor niets.

PMW heeft talloze keren onthuld dat de Palestijnse Autoriteit en Fatah kinderen aansporen martelaar te worden. Kinderen wordt van jongs af aan geleerd dat ze zichzelf moeten opofferen voor “Palestina”. Deze gruwelijke propaganda veroorzaakt onnoemelijk veel leed aan beide kanten, waar ouders wonen die hun kinderen lief hebben.

Advertentie (4)