Soldaten brengen essentiële goederen naar Israëlische ouderen

IDF-troepen bereiden voedselpakketten voor ouderen te midden van de pandemie van het coronavirus voor. foto IDF Spokesperson Unit

Ongeveer 1.000 Israëlische soldaten van het Homefront Command delen voedsel en andere benodigdheden uit aan ouderen en andere kwetsbare groepen in Israël.

Na een aantal uitbraken van het coronavirus in faciliteiten voor ouderenzorg, heeft het leger de verantwoordelijkheid op zich genomen om voedsel en andere benodigdheden te distribueren aan ouderen en mensen die deze aankopen niet kunnen doen vanwege beperkingen. Deze stap moet helpen om verspreiding van het coronavirus voorkomen.

Het leger werkt samen met lokale overheden om mensen te vinden die hulp nodig hebben. De producten worden geleverd via de reddingsafdeling van de eenheid, bijgestaan ​​door troepen van het directoraat Technologie en Logistiek

Het Homefront Command coördineert de inspanningen. De vijf districtshoofdkwartieren werken samen met ongeveer 250 faciliteiten om hen te voorzien van wat ze nodig hebben. Hier hoort ook bij het verstrekken van informatie in verschillende talen en aanvullende diensten zoals het leveren van medicijnen aan wie ze nodig heeft.

Daarnaast bereid het Homefront Command zich voor om assistentie te verlenen aan verschillende ministeries, Magen David Adom en de burgerbevolking in een poging de verspreiding van het virus te voorkomen.

Advertentie (4)