Jerusalem Youth Chorus zingt ‘Home’ met bekende Israëlische en Amerikaanse sterren (video)

Screenshot YouTube

Het Jerusalem Youth Chorus, bestaande uit Israëlische en Palestijnse zangers en zangeressen heeft een nieuwe versie uitgebracht van “Home”.

Deelnemers waren onder andere sterren uit de Broadway musical ‘Hamilton’, waaronder Joanna Jones en Ari Afsar, YouTube-sensaties Sam Tsui en Casey Breves, Israëlische zangers David Broza, Achinoam Nini (Noa) en Mira Awad, vocale activiste Melanie DeMore, voormalig Mormon Tabernacle Choir Director Craig Jessop en bijna 100 vocalisten van over de hele wereld.

“We dachten er in eerste instantie aan om een ​​video van Home from home te maken, alleen met het refrein als iets leuks om ons in deze tijd samen te laten zingen,’ vertelt artistiek leider van het Jerusalem Youth Chorus, Micah Hendler, aan ISRAEL21c.

‘Maar toen we het eenmaal open stelden voor onze wereldwijde gemeenschap en de oproep beantwoord werd door multi-platina singer-songwriters tot douchezangers om de tekst te zingen ‘just know you’re not alone, ’cause I’m gonna make this place your home,’ wisten we dat we iets bijzonders aan het doen waren.’

“Home” was een hit uit 2012 van American Idol- winnaar Phillip Phillips.

“Ik koos voor Home omdat we allemaal thuis vastzitten en thuis een nieuwe betekenis krijgt in deze tijd. Het soort huis dat we proberen te creëren in Jeruzalem. Het refrein is er een van solidariteit, elkaar verwelkomen en het mogelijk maken om gedeelde ruimte te creëren, zelfs in een tijd waarin je geen gedeelde ruimte hebt.”

Advertentie (4)